De Zaak van Ermelo

Welkom bij De Zaak van Ermelo, misschien wel de mooiste kringloopwinkel van Midden Nederland!

In onze sfeervolle kringloopwinkel presenteren we een mix van oude, refurbished, opgeknapte en zelfgemaakte artikelen, waardoor een unieke winkelbeleving ontstaat.  De sfeervolle inrichting en onze behulpzame medewerkers doen de rest. Een winkel om prettig te snuffelen, inspiratie op te doen en te vinden wat je zoekt!

Winkel met een doel

Ons sterk maken voor werkgelegenheid en een gezonder milieu, dat is wat wij doen. Wij realiseren onze doelen als leerwerkbedrijf door het runnen van een bijzondere kringloopwinkel. Voor de één een winkel om heerlijk te struinen en inspiratie op te doen, voor de ander een plek om te leren en persoonlijk te groeien. Een winkel van, voor én door iedereen! Als leerwerkbedrijf creëren we leerwerkplekken, dagbesteding en werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Waar mogelijk bemiddelen we naar betaald werk. Zo hebben we in de afgelopen 10 jaar al meer dan 100 mensen naar betaald werk begeleid. Onze kringloopwinkel biedt hiertoe uiteenlopende werkzaamheden, zowel qua aard als niveau. Zo kan iedereen naar eigen vermogen leren en bijdragen. Want meedoen is meetellen!

De  Bouwzaak van Ermelo

Sinds november 2019 heeft De Zaak van Ermelo een 2e-kans bouwmaterialenhandel. Duurzaam klussen dus! Veel bouwbedrijven en particulieren gooien overgebleven bouwmaterialen in de afvalcontainer. Die materialen kunnen vaak nog heel goed een 2e leven krijgen. Daarom hebben wij binnen onze winkel zo’n 85 m2 ruimte vrij gemaakt voor deze 2e-kans bouwmaterialen. U kunt in onze bouwzaak terecht voor o.a. plaatmateriaal, hout, sanitair, kozijnen etc., maar bijvoorbeeld ook voor schroeven, spijkers en gereedschap.

La Boutique d'Ermelo

Wij  verkopen graag jouw mooie merkkleding. Zo krijg jij geld terug voor gedragen kleding en maak je een ander blij met unieke kleding voor een betaalbare prijs! Als je je kledingkast hebt uitgezocht, kun je de spullen zonder afspraak bij ons inleveren. Wij hanteren een minimum van ca. 10 stuks of een tas vol. Alle maten zijn welkom. We zullen de kleding zo snel mogelijk bekijken en beoordelen. Wij bepalen de prijs naar aanleiding van merk, nieuwwaarde en de staat waarin het verkeert en verkopen jouw artikelen in onze winkel. En als wij een nieuwe eigenaar voor jouw kleding hebben gevonden, ontvang jij 40% van de verkoopprijs.